Strona klanowa : www.onlythc.dbv.pl
Wszyscy po kolei narzekają na te całe nieszczęsne treningi. Fakt, mało nas gra, tak samo mało nas interesuję się tą cała cholerną stroną, co idzie za tym, klanem. Rozumiem tych co nie mają czasu, gdyż akurat coś im tam wypadło, sama zaliczam obecnie pierwszy semestr w szkole i nadrabiam braki, ale staram się jak mogę. Zalogowanie się na tą stronę trwa nie więcej niż 6 minut, łącznie z włączeniem komputera (No dobrze w zależności od możliwości jednostki centralnej ). Nie o tym jednak chciałam napisać. Wpadłam na pewien pomysł, albo raczej spojrzałam logicznie na cały ten problem naszego klanu. Na miejscu lebele, zarządziłabym jakąś rekrutację. W końcu im nas będzie więcej w klanie tym więcej na treningach. Może wtedy coś w końcu ruszy...
Nie wypadałoby brać przypadkowych graczy, gdyż nie chodzi tu o to by wejść na jakiś tam serwer i co 4 graczowi pozwolić dopisać sobie do nicku oNly_thC.
Może ktoś z Was ma znajomego, grającego w CSa, który poszukuje klanu. Takie osoby są zazwyczaj pewne, lecz nie opierajmy się jedynie na znajomościach.
Mam nadzieję, że ktoś uwzględni moje "wypociny" i znajdzie w tym krople sensu. ;d
Wiec tak co do ilosci graczy w klanie mysle ze spokojnie wystarcza to co mowisz na ten temat jest bez sensu kazdy kto zostal przyjety byl uwaznie obserwowany zazwyczaj sie patrzy wtedy kiedy gracz o tym niewie bo to bezsens powiedziec o rekrutacja starajcie sie a moze dojdziecie do nas bezsens to moje zdanie tyle mysle ze duzo ludzi tak uwaza a co do klanu klan zaczyna sie rozwijac a liste obecnosci mozna zrobic ale w szkole ^^ mysle ze kazdy ma tego dosc xD A co do treningow zaczelo sie robic fajnie po za nasza zerowa komunikacja ale to zamieszanie da sie naprawic pozdro