Oficjalna strona Klanu oNly_thC

Strona klanowa : www.onlythc.dbv.pl

#1 2008-05-18 16:13:32

wqrwiona

Nowy u¿ytkownik

Punktów :   

Czy mam jaki¶ pomys³? A w³a¶nie, ¿e mam!

Wszyscy po kolei narzekaj± na te ca³e nieszczêsne treningi. Fakt, ma³o nas gra, tak samo ma³o nas interesujê siê t± ca³a cholern± stron±, co idzie za tym, klanem. Rozumiem tych co nie maj± czasu, gdy¿ akurat co¶ im tam wypad³o, sama zaliczam obecnie pierwszy semestr w szkole i nadrabiam braki, ale staram siê jak mogê. Zalogowanie siê na t± stronê trwa nie wiêcej ni¿ 6 minut, ³±cznie z w³±czeniem komputera (No dobrze w zale¿no¶ci od mo¿liwo¶ci jednostki centralnej ). Nie o tym jednak chcia³am napisaæ. Wpad³am na pewien pomys³, albo raczej spojrza³am logicznie na ca³y ten problem naszego klanu. Na miejscu lebele, zarz±dzi³abym jak±¶ rekrutacjê. W koñcu im nas bêdzie wiêcej w klanie tym wiêcej na treningach. Mo¿e wtedy co¶ w koñcu ruszy...
Nie wypada³oby braæ przypadkowych graczy, gdy¿ nie chodzi tu o to by wej¶æ na jaki¶ tam serwer i co 4 graczowi pozwoliæ dopisaæ sobie do nicku oNly_thC.
Mo¿e kto¶ z Was ma znajomego, graj±cego w CSa, który poszukuje klanu. Takie osoby s± zazwyczaj pewne, lecz nie opierajmy siê jedynie na znajomo¶ciach.
Mam nadziejê, ¿e kto¶ uwzglêdni moje "wypociny" i znajdzie w tym krople sensu. ;d

Jestem brakuj±cym ogniwem miêdzy cz³owiekiem a szatanem.

#2 2008-05-18 20:33:24

doberman

Administrator

Punktów :   

Re: Czy mam jaki¶ pomys³? A w³a¶nie, ¿e mam!

Wiec tak co do ilosci graczy w klanie mysle ze spokojnie wystarcza to co mowisz na ten temat jest bez sensu kazdy kto zostal przyjety byl uwaznie obserwowany zazwyczaj sie patrzy wtedy kiedy gracz o tym niewie bo to bezsens powiedziec o rekrutacja starajcie sie a moze dojdziecie do nas bezsens to moje zdanie tyle mysle ze duzo ludzi tak uwaza a co do klanu klan zaczyna sie rozwijac a liste obecnosci mozna zrobic ale w szkole ^^ mysle ze kazdy ma tego dosc xD A co do treningow zaczelo sie robic fajnie po za nasza zerowa komunikacja ale to zamieszanie da sie naprawic pozdro

Stopka forum

RSS